Om mig

Hej, kul att du tittar in!

Jag har alltid skapat, byggt, inrett, och sytt, och när jag först provade att jobba i olika metaller blev jag fascinerad över att ett så hårt material gick att forma till så mjuka former.

Att skapa kontraster med olika material gör ett smycke intressant. Alla material har olika egenskaper och utmanar till olika konstruktioner i själva tillverkningen.
Mina smyckena tillverkas i mycket små serier ofta endast en unik.

Jag hämtar min inspiration från arkitektur och natur. En del passar i rundare former en del i kantigare, en del i stora maffiga och en del i små sirliga. Exakt vad som påverkar vad som passar kan jag inte sätta ord på men jag får ofta en tydlig känsla när jag samtalar med en kund eller när någon provar det jag har gjort.

Utifrån dina egna idéer och min konstnärliga frihet, arbetar vi fram en design på just ditt smycke, också beroende på om smycket ska vara till vardag eller fest. Det är också viktigt att du som kund känner dig bekväm och inte väljer tex ett halsband om du inte trivs i halsband.

För mig är det nervöst när ett smycke ska överlämnas och en lycka när kunden blir nöjd och ibland går iväg tårögd. Tillsammans med kunder har jag haft minnesvärda stunder och blir fascinerad över hur något jag har tillverkat kan beröra så.

 
Hälsningar
Paola


"I varje skog finns en oväntad glänta som bara kan hittas av den som vågar gå vilse."
Tomas Tranströmer
"I know we could live tomorrow but I don’t think we should wait.”
Laleh